onsdag 13 augusti 2008

West Side

Inatt spenderade vi tredje natten i rad pa ett tag. Men nu ar vi i München, Tysklan! Öst har varit svin kul och jätte fint, men man blir för trött av kultur skillnaderna och att aldrig kunna lite pa tider och aldrig kunna prata med nagon pa engelska.
Det var otroligt skönt att kliva av taget i morse, köpa riktigt gott kaffe hitta ett bra Hostel tva kvarter bort och kunna beställa rum, fraga om vägen och beställa kaffe pa engelska, utan problem!

Vi har betalat för en säng var inatt, men imorgon var det fullt. Gillar vi München sa kanske vi hittar ett annat ställe att bo pa, annars drar vi till Frankfurt. Det gar tag dit varje timme och det tar ca 3 timmar. Tids nog ska vi iaf tillbaka till Berlin och Sunflower Hostel.

Idag ska vi bara softa. 3 nätter pa tag tar mer pa krafterna än man kan tro, när man dessutom hela tiden är lite nervös för att nagon ska ha bokat platserna man sitter pa. Det ska bli underbart att kunna duscha (!!!), byta kläder och fa sova i en riktig säng!

Det känns skönt och roligt att vi inte alls är uppbokade och att det gar sa snabbt att ta sig i Tyskland! Den här sista veckan kommer, förhoppningsvis, bli en härlig improviserad runtakning i Tyskland!

1 kommentar:

  1. haha härligt!
    så det blir inge paris?
    Vi åker i övermorgon, ååh vad jag längtar. Ta er til grekland vettja!

    /syrran

    SvaraRadera