måndag 11 augusti 2008

Varna - Sofia - Wien - (Frankfurt) - Berlin!

Igar gick vi till tagstatioen och fick en chock! De pratade engelska i informationen, det gick att boka biljetter och de kunde kolla upp exakta tider harifran och fran Sofia! Det gick latt! Vi vet inte riktigt hur det gick till men nu har vi iaf varsin liggplats pa ett tag ikvall sa vi ar i Sofia imorgon bitti. Darifran ska de ga ett tag mot Wien vid 12 tiden. Ater igen hoppas vi att vi kommer med men jag har for mycket konstig erfarenhet av ost europa for att vaga lita pa det! Planen ar iaf att spendera de sista 3 natterna pa Suflower hostel och under dagarna forsoka hitta mysiga affarer i Berlin, besoka Judiska Museet och ga pa Panorama bar pa nan kvall/natt!
Det visade sig nar vi gjorde denna utrakning att vi hade typ 3 oplanerdae dagar, och de lar ga till att ta sig till Berlin, kasnke en omvag via Frankfur, som Sam hemskt garna vill till.

Nu sitter vi ater igen pa ett internett cafe och ska fordriva en hel dag pa nagot satt. Varat tag gar om nio timmer och det anda vi planerat att gora idag ar att ata en billig middag...

Jag taggar inte resan Sofia - Wien da min erfarenhet av tag genom ost ar sega och varma, men vi aker iaf inte genom Rumanien!

Sam har laddat upp lite bilder fran resan pa sin blogg, sa vill ni fa en battre inblick ga in pa:
samuelvonbahr.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar