onsdag 6 augusti 2008

Into the East

Idag kl 11 ska vi checha ut fran varat hostel. Sen ska vi dra pa stan med allting till kl 21 ikvall da varat tag till Bukarest (Rumanien) gar. Detta tag kommer att ta 26 timmar, sa vi kommer fram imorgon kvall kl 23. sen ska vi ta ett tag vi kl 01 till Varna och kommer dit pa morgonen. Planen ar da att checha in pa ett riktigt hotel och ta det sjukt lugnt, sola, bada och njuta nagra dagar.
Sjalvklart ar man ganska narvos infor denna tripp! Man har hort mycket om de osteuropeiska jarnvagarna och folk som blivit ranade och skit. Men samtidigt kan det bli as roligt och den storsta upplevelsen i vara liv!! Vi far hoppas pa det sista...

Igar kvall traffade vi ett gang fran KFUM i Umea och drog runt pa lite olika krogar och klubbar till typ kl 03. Det var en extremt lyckad sista kvall i Prag! Vi hade riktigt trevligt och brannde forvanandsvart lite pengar med tanke pa hur lange vi var ute. Allt ar sa sjukt billigt har! Men som jag namnt tidigare, bilder kommer upp nar vi ar tillbaka i Sverige!

Nu ska vi upp och ata frukost inna vi ska dra ihop all packning och sedan dra ut i Prag.. Drygt, men det ar bara att harda! Det kommer bli sa galet skjont nar vi kommer fram till Varna, och da ska vi hitta internet och komma med den spannade fortsattningen om hur resan gatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar